reklama 11C

Čechům se daří na CVI v Budapešti

ikonka

V maďarské Budapešti se od pátečního dne 11. května závodí při mezinárodních voltižiních závodech po úroveň CVI3*. Jezdci mají za sebou první části svých soutěží a z české ekipy se velice dobře předvedlo několik jednotlivců i cvičenců ve skupinách…
13.05.2018 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Skvělé vystoupení má za sebou česká juniorka Tereza Czyžová, která nemá daleko od dalšího úspěchů. V prvním kole při CVI2* soutěži pro juniory-ženy totiž předvedla velice dobrou jízdu. Získala hodnocení 7,494 bodů a s velice slušným náskokem soutěž vede. Do druhého kola má výhodu 0,6 bodů na svoji nejbližší soupeřku.

V soutěži pro ženy při CVI3* si pěkné druhé místo drží po prvním kole Kateřina Kocurová. Ta obdržela celkem 6,169 bodů a nestačí jen na domácí zástupkyni Blanku Nemeth. Ztrácí na ni necelý půl bod.

Mezi muži při CVI3* startuje jediný účastník, a to český zástupce Jan Hablovič. Za své vystoupení v prvním kole získal tento jezdec 5,787 bodů. V neděli ho čeká druhé kolo, kdy se předvede ve volné sestavě.

Při CVI3* máme na startu také jednu českou skupinu, a to JK Voltiž Albertovec. I v tomto případě se jedná o jediné startující. V prvním kole zapsali velice dobré hodnocení v podobě 6,888 bodů. I tyto voltižní jezdce čeká v neděli druhé kolo.

Česká skupina závodí také při CVI2*. členi TJ Slovan Frenštát získali v prvním kole 6,571 bodů a se slušným náskokem si drží první místo před domácím maďarským týmem.

 

Konečné pořadí rozhodnou nedělní druhá kola. Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE