reklama 11B

České výkony na voltižních závodech Portogruaro

ikonka

Ve dnech 29. března až 1. dubna se v italském Portogruaro konaly mezinárodní voltižní závody úrovně jedné až tří hvězd. V dvoučlenném startovním poli se z výhry radoval Jan Hablovič, v početné konkurenci juniorů byla nejlepší Tereza Czyžová…
03.04.2018 07:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český zástupce Jan Hablovič závodil v rámci kategorie senioři-muži při CVI2*. Na startu se sešli pouze dva účastníci, vedle českého zástupce ještě německý reprezentant. Jan Hablovič cvičil na koni Aladin a nakonec získal slušný náskok na svého soupeře. Zvítězil se známkou 6,903 bodů.

Mezi seniory-ženami jsme při náročné kategorii CVI3* měli také jednu zástupkyni, a to Kateřinu Kocurovou. Ta se představila s koněm Patriot NF a v celkovém součtu dosáhla na známku 6,291 bodů. V této kategorii se prezentovalo celkem osmnáct startujících.

Nejvíce českých zástupců se sešlo mezi juniory-ženami při CVI2*. Nejlepší český výkon podala Tereza Czyžová, která s koněm Aladin získala průměrnou známku 6,860 bodů. V druhém kole získala o něco horší výsledek než v tom prvním, kdy si zapsala známku vyšší než 7 bodů.

Nicméně se jednalo o jedinou českou zástupkyni v této kategorii, která postoupila do druhého kola. To bylo určeno celkem čtrnácti nejlepším účastníkům z kola prvního.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE