reklama 11A

České zahájení na CVI Portogruaro

ikonka

V italském areálu Portogruaro se od čtvrtečního dne 29. března závodí v rámci mezinárodních voltižních závodů CVI. Na startu máme i několik českých zástupců, a to v kategorii dětí, juniorů i seniorů v rámci obou úrovni – CVI1* i CVI2*…
01.04.2018 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během čtvrtečního a pátečního dne se představili při prvním kole účastníci kategorie děti-ženy CVI1* a juniorky CVI1*. Klára Kyselá cvičila na koni Aladin a z prvního kola získala celkem 5,740 bodů. Kristina Claudia Rejnková pak mezi juniory obdržela v prvním kole 5,350 bodů.

Více českých účastníků se představilo v rámci úrovně dvou hvězd. Mezi dětmi-ženami při CVI2* startuje za Českou republiku Anežka Žůrková, která na koni Patriot dosáhla v prvním kole na známku 5,010 bodů.

Z českého hlediska největší ekipa nastoupila do kategorie junioři-ženy při CVI2*. Nejlépe si po prvním kole stojí Tereza Czyžová, a to se známkou 7,008 bodů. V početné konkurenci to zatím znamená průběžné osmé místo.

Slušné hodnocení získala i Barbora Kyselá, která dosáhla na 6,536 bodů. Zbylé české reprezentantky již v této kategorii získaly méně než šestibodový výsledek.

Zastoupení máme také mezi seniory-muži při CVI2*, kde si v dvoučlenném startovním poli drží prozatím první pozici Jan Hablovič. Ten cvičil na koni Aladin a získal velice pěkné hodnocení v podobě 7,160 bodů. Na svého soupeře si tak vytvořil slušný náskok.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE