reklama 11D

ČSP 2018 startuje již za 14 dní

ikonka

Letos již 17. ročník extraligového seriálu Český skokový pohár odstartuje v Martinicích přesně za 14 dní, tedy ve čtvrtek 19. dubna. Vrcholem bude nedělní Velká cena, která se pojede na stupni T* a jezdci v ní budou sbírat letošní první body…
05.04.2018 18:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

První skokový mítink v rámci Českého skokového poháru přinese ve dnech 19. – 22. dubna celkem 19 skokových soutěží. Stejně jako v předešlých letech, i letos se bude závodit také v dalších seriálových soutěžích, kterými jsou Amateur Tour, Czech Junior Cup a soutěž U25.

Parkury budou pro jezdce připraveny od stupně obtížnosti Z, tedy s výškou překážek 100 centimetrů. Již úvodní závodní den se představí také amatéři v rámci kvalifikačního kola Amateur Tour, které uzavře na parkuru stupně Z čtvrteční den.

V pátek se bude v otevřených soutěžích skákat do 125 centimetrů, dále jsou připraveny i kvalifikační soutěže Amateur Tour i Czech Junior Cupu. V obou těchto seriálech se můžeme těšit na opravdu hojnou účast jezdců hned z kraje sedmnáctého ročníku ČSP.

Sobotní den bude ve znamení generální zkoušky na Velkou cenu, která se pojede na parkuru stupně ST** (140 cm). Zároveň se uskuteční stylová soutěž v rámci Czech Junior Cupu a amatéři se dočkají již v sobotu finálové soutěže. Finále se pojede na parkuru stupně ZL (110 cm).

Neděle pak bude vedle zahajovací otevřené soutěže patřit jednotlivým seriálovým soutěžím. Pro první letošní body do žebříčku budou bojovat jezdci Czech Junior Cupu (120/125 cm), účastníci U25 (135 cm) a také jezdci v Mercedes-Benz Velké ceně Martinic 2018.

 

Pro aktuální informace sledujte webové stránky Českého skokového poháru, které naleznete ZDE. Rozpis naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE