reklama 11C

Český skokový pohár má nového člena a pořadatele

ikonka

Asociace Český skokový pohár informovala, že svojí dlouholetou činnost v tomto spolku ukončila Stáj Václav Kolín, jehož předsedou je Václav Drbal. Novým členem, a tudíž i pořadatelem jedné z Velkých cen ČSP, se naopak stává TJ Equus Kinsky…
12.12.2017 12:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zástupci Asociace ČSP srdečně a upřímně děkují panu Václavovi Drbalovi za vynikající dlouholetou spolupráci na rozvoji parkurového seriálu, za podporu při svých aktivitách a jednoznačný přínos pro český skokový sport v rámci ČSP. Přejeme panu Drbalovi mnoho úspěchů, pevné zdraví a mnoho sil. Doufáme také, že se i nadále budeme setkávat na jednotlivých Velkých cenách Českého skokového poháru, nejen v roce 2018,“ informovali představitelé Asociace ČSP. 
 
Současně oznámili, že novým členem a pořadatelem Velké ceny ČSP se od roku 2018 stává TJ Equus Kinsky. Areál v Hradištku u Sadské, který vybudovali manželé Půlpánovi, hostí každoročně celou řadu jezdeckých závodů. V roce 2017 tam Stáj Václav Kolín pořádala Velkou cenu Kolína, kterou tak nově nahradí Velká cena Hradištka u Sadské. 
 
Zdroj: tisková zpráva Asociace ČSP



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE