reklama 11A

Vítězní Belgičané při Poháru národů v Sopotech

ikonka

Nedělní den 17. června se v polských Sopotech uskutečnil při CSIO5* Pohár národů. Ve dvoukolové zkoušce se nakonec z vítězství radoval belgický tým, který měl tříbodový náskok na druhou Francii a nakonec třetí zástupce Spojených států amerických…
17.06.2018 19:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na startu se představilo celkem osm týmů. Nejlepší první kolo předvedl belgický tým, který si ve složení Olivier Philippaerts, Pieter Devos, Jerome Guery a Niels Bruynseels připsal na konto pouze jeden trestný bod za čas. Druhé bylo s jednou chybou švédské družstvo a s osmi trestnými body vstupovali do druhého kola Němci, Francouzi a reprezentanti USA.

Druhé kolo však výrazněji zamíchalo konečným pořadím. První příčku si však udrželi belgičtí zástupci, kteří si nakonec připsali na konto v druhém kole 12 trestných bodů. Před posledním startujícím Nielsem Bruynseelsem však bylo již rozhodnuto, a tak jezdec ani nenastoupil na start. Další týmy totiž měli na kontě více trestných bodů.

Druhou pozici nakonec získali francouzští reprezentanti, kteří v druhém kole připsali osm trestných bodů a celkem jich měli šestnáct. S 21 trestnými body pak skončili na třetí pozici jezdci ze Spojených států amerických.

Nedělní den byl již bez českých startů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE