reklama 11A

Sobotní výkony Čechů při CSIO v Sopotech

ikonka

V polských Sopotech se během sobotního dne 16. června závodilo v soutěžích do 160 centimetrů. V nejvyšší soutěži dne se představil za Českou republiku pouze Ondřej Zvára. Náročný parkur s koněm Cento Lano překonat s jednou chybou na kontě….
16.06.2018 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

O závěr sobotního dne se postarala soutěž 160 centimetrů vysoká, která se jela jako Memoriál plukovníka Witolda Pileckiego. Českou republiku zde reprezentoval Ondřej Zvára, který v této soutěži sedlal koně Cento Lano. Česká dvojice si poradila s náročným parkurem dobře a připsala si pouze 4 trestné body za jedno shození.  Tato chyba jim však bohužel zamezila startovat v rozeskakování.

Dalším bodem sobotního programu byla soutěž 145 centimetrů, která byla hodnocena na čas a případné chyby se přepočítávaly na vteřiny. V tomto parkuru se představili oba čeští zástupci. Ondřej Zvára s koněm Chaccolan dokončil bez trestných bodů a dosažený čas 66,41 vteřin mu zajistil 14. příčku ve výsledkové listině.

Bez trestných bodů dokončila tuto soutěž také česká jezdkyně Zuzana Zelinková. Ta sedlala na parkuru koně Kleiner Lord. Pomalejší čas jim vynesl 16. pozici konečného pořadí.

Během neděle se uskuteční celkem tři skokové soutěže, a to včetně Poháru národů. Ten by měl začít od 14:00 hodin.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE