reklama 11B

ČJF vybrala dodavatele analýzy IT systému

Jak byla jezdecká veřejnost průběžně informována, na podzim loňského roku proběhlo výběrové řízení na dodavatele informačního systému “Online centrála ČJF”. Do výběrového řízení se přihlásilo celkem 8 uchazečů. Přinášíme podrobnosti...
26.01.2016 11:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Nabídky uchazečů byly v cenovém rozpětí 800tis - 7,1milionu korun za obě etapy (analýza + implementace). Výběr proběhl ve dvou kolech, pro která výběrová komise stanovila systém hodnotících kritérií. Podrobnosti o celém průběhu výběrového řízení jsou k dispozici v přiloženém "Protokolu o průběhu VŘ”.
 
Dne 16. 1. 2016 výběrová komise jmenovaná VV ČJF provedla závěrečné hodnocení uchazečů a VV doporučila jako zhotovitele I. etapy projektu (analýza) schválit společnost OLC Systems, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Výkonný výbor na svém zasedání dne 18. 1. 2016 svým usnesením doporučení výběrové komise schválil a následně byla s vítěznou firmou podepsána smlouva na zpracování analýzy v celkové ceně díla 87.120,--Kč včetně DPH.
 
Analytické práce byly zahájeny ihned poté a k dnešnímu dni proběhlo několik schůzek se členy sekretariátu ČJF, kteří jsou plně zapojeni do realizace celého projektu a poskytují dodavateli součinnost i nad rámec svých pracovních povinností. Dále proběhly schůzky se zástupci UEK a u dodavatele původního systému, ACE Design Brno. Termín dokončení analýzy je polovina února 2016.
 
Cílem celého projektu je modernizace softwarového vybavení pro evidenci členské základny, koní a výsledků závodů, obohacení o komunikaci s dalšími systémy (FEI, ČUS, UEK…) a též o nové, doposud nedostupné funkce, kterými jsou například evidence vzdělávání, vytváření žebříčků koní, jezdců a stájí a možnost správy koní, licencí a členů pro kluby přes internetovou aplikaci včetně možnosti přímých online plateb (více detailů naleznete v dokumentu Funkční specifikace). Původní aplikace z roku 2000, je technologicky zastaralá a přidávání nových funkcionalit již není možné.
 
Protokol o průběhu výběrového řízení a Funkční specifikace projektu "Online centrála ČJF" najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }