reklama 11A

Je čas prodloužit členství a licence ČJF na 2016!

Přestože licence ČJF za rok 2015 platí až do 29. února 2016, a tudíž první dva měsíce v novém roce můžete závodit na tu loňskou, neměli byste nechávat jejich prodlužování na poslední chvíli. Věnujte také zvýšenou pozornost připojeným informacím ČJF!
06.01.2016 10:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Přinášíme níže informaci ČJF pro zástupce subjektů a další členy ČJF:
 
Vážení zástupci subjektů a členové ČJF, v rámci registračního období roku 2016 bychom Vás rádi požádali o zvýšenou pozornost při přípravě podkladů za Váš subjekt a dodržení několika nových pokynů při administraci licencí.
 
Administrace pro rok 2016 bude částečně odlišná oproti předchozím sezonám, a to především z důvodu co nejlepší přípravy dat pro nový systém, který bude ČJF v roce 2016 pořizovat. Cílem je od roku 2017 přejít na nový evidenční systém.
 

Výše plateb pro rok 2016 se nemění, stále platí aktuální sazebník.

 
Na rozdíl od předchozích let obdrží každý subjekt větší počet dokumentů obsahující informace o subjektu i jeho členech, a to proto, abyste měli co nejvíce možností nám poskytnout informace k aktualizaci dat. Mimo to jsme připraveni na to, že úpravám či opravám údajů v databázi sebudeme intenzivně věnovat i po registračním období a uvítáme Vaši spolupráci.
 
Formulář „Aktualizace údajů subjektu“ je třeba vyplnit ručně, následně pak s podpisem oprávněné osoby a případně razítkem předat Vašemu sekretáři oblasti v tištěné podobě. Bez něj nebude možné podniknout další kroky pro registrace. Věnujte prosím zvýšenou pozornost prvnímu ve formuláři uvedenému e-mailovému kontaktu (druhý odstavecAdresa) – ten je zásadní pro Váš subjekt v systému on-line přihlašování. Dále věnujte pozornost osobě korespondenta klubu, jeho pozice je velice důležitá, i nadále to bude ta osoba, která je jako jediná oprávněná pro komunikaci při jakékoliv aktivitě subjektu směrem k ČJF.
 
Ostatní formuláře jsou pro Vaši informaci, slouží současně jako podklad k aktualizaci údajů a platbám pro rok 2016. Ve většině oblastí obdržíte vše v tištěné podobě, ale je samozřejmě možné Vám zaslat cokoliv z uvedeného ve formátu pdf, v tomto případě se prosím obraťte s žádostí na Vašeho oblastního sekretáře. Jednoduchým postupem kopírování (crtl+C / ctrl+V) lze obsažený text případně překopírovat do excelové tabulky. Pro usnadnění administrace plateb máme připraveno i několik variant excelových tabulek, které budou dostupné na webu ČJF nebo u Vašich oblastních sekretářů. Každý sekretář od Vás bude potřebovat zaslat informace sloužící k aktualizaci dat, další specifikace Vám budou zaslány přímo od něj. Tentokrát je potřeba intenzivněji projít všechny seznamy Vašich členů a koní a doplnit informace u již neaktivních. Potřebujeme od Vás upřesnit, zda již nepatří do Vašeho subjektu, případně i informaci, že není nutno je evidovat v databázi ČJF (např. osoby, které byly v minulosti krátkodobě evidovány pouze z důvodu rozšíření počtu členů ...).
 
Co se týká úhrad za licence a členství, zde jsme nuceni přistoupit k další - pro některé z Vás - zásadnější změně, která se týká způsobu placení. V roce 2016 bude možno platit pouze na bankovní účet – forma záleží na Váspřevodem, přímým hotovostním vkladem, či poštovní složenkou. Sekretáři od Vás budou ke každé platbě potřebovat podklad, co obsahuje a k tomu lze použít materiály, které jste obdrželi za klub. Méně obvyklé případy (nový kůň, vše co se týká zahraničí...) je ideální uhradit samostatnou platboudle konzultace s Vaším sekretářem. Nejdůležitější součástí Vaší platby je samozřejmě číslo Vašeho subjektu ve variabilním symbolu. Platby, které nebude možné identifikovat, budeme po měsíci zasílat zpět.
 
Na základě výše uvedených informací Vás žádáme o pochopení všech změn a prosíme o vstřícnost při komunikaci se sekretáři oblastí - nejen oni, ale i pracovnice sekretariátu ČJF, jsou připraveni Vám kdykoliv poradit. Od roku 2015 jste navíc téměř všichni zatíženi novými úkony i z pohledu státní legislativy. Korespondent klubu je proto pro členy každého subjektu velice důležitou osobou, která by měla členům klubu poskytovat veškeré potřebné informace. Registrační období je proto ideální čas pro veškeré aktualizace a případné změny.
 
Děkujeme za pochopení a spolupráci v období 2016.
 

CELÝ DOKUMENT ČJF NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 

Pečlivě sledujte také stránky České jezdecké federace (www.cjf.cz) a v případě dotazů kontaktujte váš subjekt, resp. zástupci subjektů kontaktujte vaše oblastní sekretáře



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE