reklama 11C

ČJF hledá nového generálního sekretáře

Lucie Spiwoková byla na vlastní žádost ze zdravotních důvodů uvolněna k 30. červnu 2014 z pozice generálního sekretáře České jezdecké federace. Ta za ní v současnosti hledá náhradu formou výběrového řízení, jehož uzávěrka je 20. května...
15.05.2014 16:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Lucie Spiwoková na pozici generálního sekretáře ČJF sice končí, ale pro ČJF snad bude částečně pracovat dál. Archivní foto Josef Malinovský
 
Jak uvedla Lucie Spiwoková, ačkoliv končí ve výše zmíněné funkci, Českou jezdeckou federaci zcela neopouští. „Velmi ráda bych zůstala profesně v hipologickém odvětví, a pokud to bude reálné, chtěla bych na částečný úvazek procovat nadále i pro Českou jezdeckou federaci,“ prozradila. K 1. červenci tak na její místo bude muset usednout někdo jiný. Zájemci se mohou hlásit na ČJF do 20. května, musí však splňovat poměrně přísná kritéria.
 
Nutností je úplné středoškolské vzdělání s maturitou (výhodouekonomického nebo zemědělského zaměření). Generální sekretář se neobejde bez velmi dobré znalosti anglického jazyka, a to slovem i písmem, jelikož denně komunikuje např. s FEI. Zcela samozřejmá je i znalost prostředí jezdeckého sportu, dále dobré organizační schopnosti, základní právní povědomí, výborná znalost práce s PC / základní IT povědomí a v neposlední řadě pak časová flexibilita, ochota pracovat o víkendech a odolnost vůči stresu. Uchazeč by měl také vlastnit řidičský průkaz skupiny B. 
 
A co je náplní práce generálního sekretáře? Tak za prvé řízení sekretariátu včetně oblastních pracovišť, dále příprava všech jednání, podpora VV a manažerů, součinnost s dalšími komisemi (např.DiK ČJF), komunikace s FEI a národními federacemi, komunikace se státními úřady (MŠMT – kompletní agenda dotací, Státní veterinární správakompletní agenda vet.podmínek), komunikace s chovatelskými svazy, ČOV a ČUS a nebo také všeobecná administrativa.
 
Strukturovaný životopis s motivačním dopisem zašlete na adresu ČJF do 20. května 2014. Adresa je: Česká jezdecká federace, Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6. Další informace získáte příp. na e-mailu: info@cjf.cz. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE