reklama 11B

Mistrovství České republiky pod hlavičkou ČJF

Mistrovství ČR jezdeckých disciplínách organizovaných pod hlavičkou České jezdecké federace se budou letos konat na celkem v jedenácti jezdeckých střediscích. První mistrovství proběhne 5. července v Borotíně, a to v disciplíně vytrvalost...
23.04.2014 14:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
...pro kategorii seniorů, následovat bude asi nejsledovanější mistrovství ČRve skákání mladých jezdců a seniorů v Martinicích. To se uskuteční ve dnech 10. až 13. července.
 
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Mistrovství ČR v drezuře ve všech věkových kategoriích je naplánováno na 25. až 27. července do Brna na Panskou líchu. Následuje mistrovství ČR ve spřežení ve dnech 1. až 3. srpna v Pardubicích. Dostihové závodiště se stane hostitelem tohoto mistrovství vůbec poprvé. Dříve se na tomto místě pořádala mistrovství v disciplíně všestrannost, . mistrovství Evropy.
 
Velmi zkušený pořadatelFarma Ptýrovpořádá již po několikáté mistrovství ČR ve skákání dětí a juniorů ve svém areálu na Ptýrově u Mnichova Hradiště. Letos byl termín stanoven na 8. až 10. srpna. Pony jezdci budou mít své mistrovství v drezuře a skákání 15. až 17. srpna ve Zduchovicích, které je uvítají již po několikáté, byť letos jako náhradní pořadatel. Družstva všestrannosti mají svůj republikový šampionát v Brně na Panské líše od 5. do 7. září. Nejmladší disciplínu – reining – uvidí diváci na mistrovské úrovni ve dnech 13. až 14. září v Kozlovicích. Moravské Těšánky uspořádají své první mistrovství ve dnech 13. až 14. září pro juniory a mladé jezdce v disciplíně vytrvalost
 
Mistrovské soutěže ve všestrannosti juniorů a mladých jezdců budou letos probíhat ve dnech 19. až 21. září v Borové a mistrovství v kategoriích pony, dětí a seniorů bylo svěřeno zkušenému pořadateli v Humpolci, kde se konalo již i několik mezinárodních závodů. Velmi úspěšnou disciplínuvoltižpak uvítá ve všech věkových kategoriích ve dnech 26. až 28. září Albertovec. Naši handicapovaní jezdci budou mít dvě mistrovství České republikyparavoltižní MČR proběhne v Praze v areálu JK Orion Modřany a paradrezurní MČR již poněkolikáté v Hradišťku u Sadské. Další informace hledejte na www.cjf.cz v samostatné sekci „Mistrovství ČR“.
 
Zdroj: Tisková informace ČJF



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE