reklama 11C

Zveřejněna nová pravidla ČJF platná od dubna 2014

Česká jezdecká federace publikovala na svých internetových stránkách nová pravidla ČJF platná od 1. dubna 2014. Za povšimnutí stojí mj. všeobecná pravidla, v nichž se nově nachází některé podstatné úpravy týkající se funkcionářů národních závodů...
26.02.2014 00:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Z nových úprav vybíráme:
 
Jsou-li styloví rozhodčí delegováni samostatně (pouze pro konkrétní stylovou soutěž a nejsou členy základního Sboru rozhodčích), ostatních soutěží se mohou zúčastnit jako Sportovci daných závodů.
 
: V národních soutěžích přebírá funkci veterinární komise nebo veterinárního delegáta službu konající veterinář. Stálá přítomnost veterinárního lékaře je povinná pouze na závodech kategorie A, finále pohárů a finále KMK (pokud speciální pravidla nestanoví jinak), na ostatních NZ musí pořadatel zajistit minimálně telefonickou součinnost s nepřítomným veterinárním lékařem a s jeho souhlasem, že bude v dosahu po celou dobu konání závodů.
 
: Komisař na závodech musí mít kvalifikaci minimálně rozhodčího dané disciplíny nebo musí být ve stejné disciplíně komisařem FEI.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE