reklama 11B

CCIO3* Boekelo pro Novozélanďany a Tima Price

V Boekelu se v neděli 8. října rozhodovalo na parkuru o tom, kdo zvítězí v této náročné zkoušce všestrannosti. Ta se jela i jako letošní poslední kolo Poháru národů. Vítězem se nakonec stali Novozélanďané, v jednotlivcích udržel vedení Tim Price…
08.10.2017 19:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Reprezentant Nového Zélandu, Tim Price, vstupoval do závěrečného parkuru z první pozice. Vzhledem k minimálním bodovým rozdílům na předních místech si však jezdec nemohl dovolit žádnou skokovou chybu. S klisnou Cekatinka však předvedl suverénní výkon na parkuru a díky bezchybné jízdě ve stanoveném čase se mohl radovat z vítězství. A to ne jednoho. Zároveň se totiž stal vítězem i se svými kolegy v týmové soutěži. Družstvo Nového Zélandu ve složení Tim Price, Sir Mark Todd (McClaren), Daniel Jocelyn (Grovine de Reve) a Bltyh Tait (Havanna van´t Castaneahof) totiž porazilo se solidním náskokem druhé Němce i třetí Austrálii. Vítězové si na konto připsali 160,90 trestných bodů, což bylo o více jak 14 bodů lepší výsledek než v případě německých reprezentantů. Právě Němci přitom obhajovali vítězství z roku 2016.

Mezi jednotlivci se z druhé pozice nakonec radoval Tip Lips s koněm Bayro. I tato dvojice dokončila parkur bezchybně a polepšila si tak oproti sobotě o jedno místo. Po krosu druhý umístěný Alex Hua Tian totiž vzdal před nedělní kondiční zkouškou. Skvělý vzestup pak zaznamenal Francouz Alexis Goury. Po drezuře totiž byl až osmadvacátý, ale minimální zatížení z krosu (0,80 trestného bodu) a bezchybný parkur mu nakonec vyneslo až třetí pozici.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }