reklama 11C

CCIO v Boekelu po krosu pro Tima Price

V Boekelu se ve dnech 6. – 8. října konají jedny z posledních letošních velkých závodů ve všestrannosti a zároveň se jedná i o pohár národů. Po drezuře a terénní zkoušce se do čela dostal Tim Price s koněm Cekatinka, odstupy jsou však malé…
08.10.2017 10:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Náročná terénní zkouška zamíchala pořadím, když mimo jiné dostala do čela po drezuře až pátého nejlepšího jezdce, Australana Tima Price s koněm Cekatinka. Na kontě má tato dvojice aktuálně 43,70 trestných bodů. Nicméně vzestupy některých jezdců byly ještě vyšší a do elitní desítky se dostal i Christopher Burton a Cooley Lands, a to z původně 69. pozice po drezuře!  Jednalo se však o jedinou dvojici, která absolvovala připravenou trať nejen bezchybně, ale také ve stanmoveném čase. Do závěrečného parkuru tak vstupují z pěkné desáté příčky.

Na čele je za průběžně vedoucím Pricem druhý Alex Hua Tian, který s koněm Don Geniro vedl po drezuře. Po terénní jízdě mu patří druhá příčka se ziskem 44,10 trestných bodů. Elitní trio zatím uzavírá Tim Lips a Bayro, a to se 45,50 trestnými body.

Průběžné výsledky můžete najít ZDE. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }