reklama 11D

CAI Nebanice ovládlo čtyřspřeží Benjamina Aillauda

ikonka

V Nebanicích u Chebu se v neděli 5. srpna rozhodovalo o předních příčkách v rámci Světového poháru čtyřspřeží. I po parkuru si udržel vedení se svým čtyřspřeží Francouz Benjamin Aillaud, který si tak z Nebanic odváží zlato…
05.08.2018 17:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Šárka Veinhauerová - www.fotosarka.cz

 

Ačkoliv toto francouzské čtyřspřeží dokončilo nedělní parkur druhé, nezměnilo se po sobotě konečné pořadí. Nadále si tak s výsledkem 155,10 trestnými body udržel Benjamin Aillaud vedení a radoval se tak z konečného vítězství.

Stříbrnou příčku bral v nebanickém Světovém poháru čtyřspřeží Švýcar Jérome Voutaz, a to s výsledkem 159,86 trestných bodů. Elitní trio uzavřela opět francouzská vlajka díky spřežení Sebastiena Vincenta. Nejúspěšnějším Čechem byl v této soutěži Radek Nesvačil, který se s 206,18 trestnými body radoval ze sedmé příčky.

V párech udržel po celý průběh tohoto mítinku slovinský reprezentant Miha Tavcar před Josefem Drábkem a Janem Nesvačilem.

Jednospřeží Libora Kurky ovládlo nedělní parkur. Český reprezent se spolu s Jimem 1 radoval z výsledného čtvrtého místa. Tuto kategorii ovládl Rakušan Rudolf Pirhofer před kanadským jednospřeží Kelly Houtappels –Bruder a svým krajanem Davidem Hötschem.

Celkové výsledky najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE