reklama 11D

CAI-W Nebanice 2018 vede dál Benjamin Aillaud

ikonka

V sobotu pokračoval Světový pohár čtyřspřeží v Nebanicích u Chebu vozatajským maratonem, do něhož postupoval Jiří Nesvačil junior z krásné 3. příčky. Maraton bohužel nedokončil kvůli zdravotní indispozici koně. Soutěž dál vede Benjamin Aillaud…
04.08.2018 18:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Jiří Nesvačil junior absolvoval pouze čtyři ze sedmi maratonových překážek. Další pokračování vzdal kvůli lehkému zranění jednoho z koní. Do parkuru ovšem nastoupí, jelikož zapřáhne náhradníka. 
 
Nejlepší sobotní výkon předvedl aktuálně druhý vozataj v pořadí Světového poháru Jérome Voutaz ze Švýcarska. V průběžném hodnocení však ztrácí před nedělním parkurem téměř pět bodů na Francouze Benjamina Aillauda. Ten si s drezurou poradil nejlépe a v maratonu jen lehce zaostal Voutazem. Průběžně třetí je Maďar József Dobrovitz. Radek Nesvačil je po dvou soutěžních dnech šestý za pátým Martinem Wagnerem ze Švýcarska a Sebastienem Vincentem z Francie. 
 
V kategorii dvouspřeží dál vede Slovinec Miha Tavcar před Josefem Drábkem a Janem Nesvačilem.
 
V singlech drží vedení Rudolf Pirhofer z Rakouska, byť byl v maratonu druhý za Kelly Houtappels-Brudr z Kanady. Češi se seřadili na 5. až 9. pozici následovně: Libor Kurka (26), Libor Kurka (25), Markéta Jelínková, Ota Bareš (23) a Ota Bareš (22).
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže…
 
Ilustrační foto: archiv jezdci.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE