reklama 11B

Blíží se letošní jezdecký svátek CHIO v Cáchách

ikonka

V pátek 13. července startuje v Cáchách letošní ročník závodů CHIO, které spojují téměř všechny klasické jezdecké disciplíny. Během více než týdenního programu se představí voltiž, drezura, spřežení, všestrannost i parkurové skákání.
12.07.2018 14:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Cáchy jsou evropskou Mekkou jezdeckého sportu a závody CHIO jsou jedním z největších svátků tohoto sportu vůbec. Letošní ročník znovu nabídne déle než týden trvající sportovní program, při kterém budou o trofeje z tohoto prestižního mítinku usilovat voltižéři, jezdci spřežení, drezury, všestrannosti i skokané.
 
Celý festival začíná voltiží, konkrétně závody CVIO, které startují v pátek 13. července a končí od dva dny později. 
 
Od úterý 17. července až do neděle 22. července poběží soutěže CSIO5*. Týmový Pohár národů je na programu ve čtvrtek, Grand Prix Aachen započítávaná do Rolex Grand Slamu se pojede v samém závěru závodů tedy v neděli.
 
Ve dnech 18. – 22. července se bude závodit v drezuře, také v kategorii s pěti hvězdami a se soutěží družstev. Nejvyšší možnou úroveň bude mít i soutěž čtyřspřeží, která je na programu ve stejném termínu. Součástí mítinku je i CICO3* ve všestrannosti, které začíná v pátek 20. července.
 

Kompletní informace k CHIO Cáchy najdete na webu ZDE

Foto: CHIO Aachen / Michael Strauch




Štítky: Cáchy
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE