reklama 11B

Velký úspěch Nesvačila juniora na CHIO Aachen 2017

Ve dnech 18. až 23. července 2017 reprezentoval Jiří Nesvačil junior se čtyřspřežím starokladrubských koní z NH Kladruby Českou republiku na prestižních mezinárodních jezdeckých závodech v německých Cáchách a dosáhl zde historického úspěchu...
24.07.2017 18:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
O výsledcích jsme vás již stručně informovali na webu Jezdci.cz v aktuálním zpravodajství, ale byla by škoda, kdyby tato výborná zpráva zapadnula mezi množstvím dalších událostí. Proto se k ní ještě jednou vracíme prostřednictvím aktuality z internetových stránek Národního hřebčína Kladruby...
 

 
Spolu se světovou jezdeckou špičkou Jiří Nesvačil junior postupně absolvoval 2x start v drezuře, 1x start v maratonu a 2x start v parkuru spřežení. 
 
Dvě třetí místa v obou parkurech spřežení jsou obrovským úspěchem českého jezdce. Velmi dobrý výsledek předvedli starokladrubští bělouši vedeni Jiřím Nesvačilem také v drezuře. S 57,93 a 58,62 trestnými body porazili v drezurních úlohách jezdce zvučných jmen, jakými jsou např.: Michael Brauchle (GER), Jószef Dobrovitz (HUN) nebo Jérome Voutaz (SUI). 
 
Světový jezdecký festival v Cáchách je mezinárodní jezdeckou událostí roku a řadí se k nejprestižnějším jezdeckým závodům světa. Letos se královské disciplíny čtyřspřeží zúčastnilo 25 jezdců z 11 zemí světa, mezi nimi např.: Boyd Exell (AUS), Chester Weber (USA), Theo Timmerman (NED), Jószef Dobrovitz (HUN) nebo Georg von Stein (GER). První jmenovaný zvítězil v jednotlivcích, v týmovém hodnocení si nejlépe vedli zástupci Nizozemí. Jiří Nesvačil se celkově umístil na 21. místě.
 
 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE