reklama 11D

Black & White.P vítězem Výběru hřebců CS 2018

ikonka

Od čtvrtka 1. do soboty 3. listopadu se v Hradištku u Sadské konaly Výkonnostní zkoušky hřebců po 80denním testu a 18. ročník Výběru hřebců do plemenitby Svazu chovatelů Slovenského teplokrevníka v ČR. Körung vyhrál hannoverský kůň Black & White.P…
03.11.2018 15:00  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Výběr dvouletých hřebců do plemenitby Svazu chovatelů Slovenského teplokrevníka v ČR vyhrál Black & White.P po otci Hickstead White z matky Gala Rubin po Gavi, jehož chovatelem a majitelem je Pavel Zahoř. 
 
Druhé místo obsadil a rezervním vítězem se stal český teplokrevník Leonidas 90/300 po otci 5171 Lord Weingard z matky 1/648 Doris po 290 Walzerkönig. Jeho chovatelem i majitelem je Petr Vančura. 
 
Třetí skončil belgický teplokrevník Quarezzo van´t Zandven po Arezzo VDL z matky Kina v/d Kornelishoeve po Carabas V/D Wateringhoeve. Čtvrtým vybraným hřebcem je další belgický teplokrevník Quatar-N po hřebci Leandro VG z matky Latina-N po Vagabond De La Pomme. 
 
Ze starších hřebců uspěli všichni předvedení zástupci.
 
Výkonnostní zkoušky hřebců po 80denním testu sekce skokových hřebců vyhrál Lethago Z (o: Levisto, m: Caraconda ST Z po Carthago Z). V sekci drezurních hřebců nenašel přemožitele Quando Unico (o: Quantensprung, m: Florenza Filana po Fidertanz). Oba dva dosáhli na výslednou průměrnou známku 9,0. 
 
Kompletní výsledky budou publikovány na adrese www.studbookcs.cz. Internetová televize EquiTV.cz připravuje ze všech tří dnů nezkrácený videozáznam.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE