reklama 11D

Bezchybné krosy českých jezdkyň na CIC Strzegom

ikonka

V polské Strzegomi se během soboty 14. října představila většina jezdců při CIC i CCI v terénní jízdě. České reprezentantky opět ukázaly, že kros je jejich silnou stránkou. V soutěži CCI2* si nejvíce polepšila Eliška Orctová, a to na pěkné 16. místo.
14.10.2017 18:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tři české zástupkyně nastoupily do sobotního krosu v rámci soutěže CCI2* a všem se podařilo dokončit nejen bezchybně, ale také v čase. Nejlepší z tohoto tria je aktuálně šestnáctá Eliška Orctová s Bonusem, která má na kontě 55,20 trestných bodů. Sobotní bezchybný kros jí výrazně pomohl k tomuto dobrému průběžnému umístění, neboť po drezuře byla až na 42. pozici.

Šárka Votavová a Teddy Ready jsou po bezchybném krosu aktuálně na 36. místo, zatímco Šárce Douchové s koněm Arizona patří umístění o dvě příčky níže. I tato jezdkyně si v sobotu nepřipsala na konto žádný trestný bod. V soutěži CIC2* startuje Barbora Kamírová s Vanessoou Mae a po drezuře a parkuru mají na kontě 72,50 trestných bodů.

Jezdci v rámci CCI1* mají již své snažení za sebou a po třech chybách na parkuru si pro konečné 41. Místo dojel Jaroslav Abík a Madock (75,60 trestných bodů).

V nejtěžších soutěžích úrovně tří hvězd je po drezuře a krosu zatím v čele soutěž CCI3* Andreas Dibowski s koněm Barbados 26, který jako jediný dokončil terénní jízdu bez trestných bodů. Jezdci při CIC3* mají za sebou drezuru a parkur, přičemž na čele se drží Yoshiaki Oiwa a Cale 44.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE