reklama 11B

Výkony českých jezdců při Toscana Tour v Arezzu

ikonka

Ekipa českých jezdců se ve středu 14. března představila v soutěžích při CSIYH v italském Arezzu. Nejvíce se dařilo Filipovi Doležalovi, který mezi sedmiletými koňmi spolu s Coup de Coeur Gp Madame Z v rozeskakování jednou chyboval…
14.03.2018 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čtyři české dvojice nastoupily do soutěže s výškou překážek 130/135 cm, která byla určena pro sedmileté koně. Nejlépe si s nástrahami parkuru poradil Filip Doležal, který se spolu s Coup de Coeur Gp Madame Z probojoval čistým výkonem do rozeskakování. Jedna chyba stačila české dvojici na osmnáctou příčku. Se čtyřmi trestnými body dokončila základní parkuru Zuzana Zelinková s Calirou T, Nikola Bieliková a G-Star SL i Filip Doležal se svým druhým svěřencem Sam I AM.

Jako jediná se v soutěži pro šestileté koně představila s dvojicí svých svěřenců Zuzana Zelinková. Ta v sedle Harca – N ani jednou během základního kola nechybovala a probojovala se do rozeskakování, kde inkasovala osm trestných bod. Se čtyřmi trestnými body pak protnula cílovou pásku spolu s Ekatharinou.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE