reklama 11D

Bez QR štítku a foto v JIS na závody ČJF nejezděte

Česká jezdecká federace prostřednictvím mailingu Jezdeckého informačního systému v těchto dnech hromadně upozorňuje své aktivní členy, aby nezapomněli vložit své profilové fotky do JIS a nalepit štítky s QR kódem do průkazu koně...
02.08.2017 13:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Jak je uváděno, vylepení (nikoli pouhé vložení) štítku s QR kódem vytištěného z JISu do průkazu koně je povinný krok dokončení registrace koně v ČJF a také platnosti sportovní licence koně. Tuto povinnost předepisuje od 1. 4. 2017 Registrační a přestupní řád ČJF a také Pravidla jezdeckého sportu. Tolerance jeho nevylepení končí 1. 8. 2017 a pořadatelé budou informováni, že nesmí pustit na start žádného koně bez řádně vylepeného štítku, stejně jako pokud nemá kůň zapsané krve či očkování. Povinnost platí jak pro oficiální, tak pro hobby závody. Návod jak štítek vytisknete a kam jej vylepit naleznete v nápovědě v JIS: https://www.jezdectvi.org/napoveda-registrace-kone.
 
Pro jezdce je podmínkou účasti na závodech vložení profilové fotky do karty osoby v JIS – karta osoby v JIS nahrazuje papírové jezdecké licence a členské karty pro účast na hobby závodech. Povinnost platí jak pro oficiální, tak pro hobby závody. Bez vložení fotky je jezdecká licence neplatná. Návod, jak má fotka v profilu vypadat naleznete v nápovědě JIS: https://www.jezdectvi.org/jis-faq#K5, kapitola V., odst. 5, 6, 7. Fotky v jezdecké přilbě, na koni nebo fotky s nízkou kvalitou nejsou akceptovány.
 
Zdroj: mailing JIS ČJF



Štítky: QRfotoČJFJIS
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE