reklama 11C

On-line přihlašování na závody pouze přes JIS ČJF

Jak informuje na svém webu Česká jezdecká federace, od středy 8. února 2017 byl definitivně vypnut původní Online přihlašovací systém ČJF. Všechny přihlášky na závody již půjdou pomocí přihlašovacího systému integrovaného do JIS...
08.02.2017 13:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Uživatelé, kteří měli přístupy do původního přihlašovacího systému si je mohou převést na přístupy do Jezdeckého informačního systému (JIS).
 
„Od dnešního dne je možné se na závody hlásit pouze prostřednictvím nového přihlašovacího systému, který je součástí Jezdeckého informačního systému a je plně integrovaný se sportovním kalendářem, s výsledky a za nedlouho přibudou i kariéry a historické výsledky,“ uvádí zástupci ČJF na svých internetových stránkách.
 
Všichni uživatelé původního přihlašovacího systému, kteří ještě neobdrželi od korespondentů nové přihlašovací údaje do JIS si mohou své účty automaticky zmigrovat na původní adrese starého přihlašovacího systému: http://prihlasky.cjf.cz. Stačí zadat své původní přihlašovací údaje a postupovat dle návodných kroků, jak je bude systém nabízet.
 
Podmínkou pro migraci účtu je řádně vložená e-mailová adresa na profilu osoby (lze ověřit u korespondenta mateřského subjektu) a řádně zaplacené členství v ČJF (2016 nebo 2017).
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE