reklama 11A

Lhůty pro dodání dokumentů a reklamace v JIS ČJF

ČJF zveřejnila důležitou informaci pro korespondenty subjektů. VV na svém jednání 7. 3. 2017 stanovil lhůty pro uhrazení plateb za vygenerovanou žádost, pro dodání podkladů nutných pro schválení žádosti a také pro reklamace chybně uhrazených licencí.
13.04.2017 07:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Kvůli skutečnosti, že některé žádosti v Jezdeckém informačním systému ČJF čekají na úhradu či doplnění potřebných dokumentů ke schválení ze strany subjektů i několik měsíců, přijal Výkonný výbor ČJF na svém jednání dne 7. 3. 2017 usnesení stanovující limity pro možnost zamítnutí příslušné žádosti:
 
• 30 kalendářních dnů pro uhrazení vygenerované platby v plné výši se správným variabilním symbolem - po této době dojde automaticky ke stornu dané platby a případná pozdější příchozí platba bude vrácena na účet plátce.
 
• 30 kalendářních dnů pro dodání veškerých podkladů nutných pro schválení žádosti (podepsané přihlášky pro registrace osob, subjektů, skeny průkazů koní, měření poníků...). Po této lhůtě budou sekretáři tyto žádosti zamítat, uhrazené platby budou vraceny dobropisem na účet plátce.
 
• 5 kalendářních dnů od vytvoření žádosti (jejím zařazení do konkrétní platby) pro uznání reklamace omylem zaplacené licence koně, jezdce, členství a přestupu osoby a další platby v JIS.
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE