reklama 11C

Bassem vítězem Grand Prix, LGCT šampionem Smolders

ikonka

Sobotní noc 11. listopadu patřila šampionům a oslavám úspěchu. Harrie Smolders byl oficiálně korunován vítězem Global Champions Tour 2017 a domácí hrdina Bassem Hassan Mohammed zvítězil v Grand Prix Dauhá při posledním kole GCT…
11.11.2017 22:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Během letošního roku se uskutečnilo celkem patnáct Grand Prix v rámci série Global Champions Tour. Na startu se pravidelně setkávali nejlepší jezdci světa. Vrchol letošního ročníku přineslo Dauhá, kde se konalo finále. Domácí v této poslední Grand Prix velice potěšil Bassem Hassan Mohammed, který s koněm Gunder nenašel přemožitele v devítičlenném poli rozeskakujících se jezdců.

„Dnes se to podařilo. Je za tím opravdu hodně tvrdé práce, teď bych chtěl poděkovat celému mému týmu a mému koni. Jsem moc šťastný a na všechny také pyšný. Je to pro mě velice zvláštní a hodnotné,“ popsal své pocity vítěz Bassem Hassan Mohammed.

V rámci Grand Prix v Dauhá si sice připsal Harrie Smolders se svým výborným koněm Don VHP čtyři trestné body, jeho excelentní výkony po celou sezonu mu zajistily celkové vítězství. „Byla to dlouhá sezona a jsem moc rád, že se zde podařilo dvakrát zvítězit. Je to pro mě něco speciálního a nebude vůbec snadné pokusit se někdy zopakovat tak dobrou sezonu. Moc si to užívám,“ zmínil Harrie Smolders. Ten totiž zvítězil nejen v Global Champions Tour, ale také se svými kolegy v rámci Global Champions League.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva LGCT

Foto: Stefano Grasso/LGCT




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE