reklama 11A

Areál v Suché otevřel brány jezdeckým závodům

Prvními jarními skokovými závody zahájil v sobotu 16. dubna svou letošní pořadatelskou činnost JK Hřebčín Suchá. Areál nedaleko Litomyšle bude v průběhu roku hostit celkem devět mítinku, ten zahajovací už zná své vítěze. Připojena FOTOGALERIE!
18.04.2016 09:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

FOTOGALERIE: Michaela Javůrková

V sobotu 16. dubna se v Suché u Litomyšle konaly první letošní závody v tomto areálu. Na programu byly čtyři soutěže, z nichž nejvyšší bylo L** s návazným rozeskakováním. Z vítězství se radovala Vanda Tmějová s Žillien Taurus v barvách pořadatelského klubu. Druhý dojel Jiří Skřivan na Flying Star a třetí místo vybojovala Pavla Benešová na Asteres
 
V květnu hostí Suchá dvoje závody. 7. května to jsou skoky až do 130 cm, o tři týdny později to budou drezury. Hlavním tahákem sezony je Český skokový pohár s Velkou cenou Litomyšle, který se tam bude konat první víkend v červnu
 
Ve středu 8. června čekají Suchou Kritéria mladých koní, stejně jako v druhé polovině sezony 10. srpna. Skákat se bude také první víkend v červenci. 
 
Oblastní mistrovství v parkurovém skákání byla přidělena do Suché ve všech věkových kategoriích. Děti, junioři a jezdci na pony budou závodit o tituly 13. srpna, senioři a mladí jezdci až 1. října. 
 
Výsledky z prvních jarních závodů v Suché najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE