reklama 11A

Aleš Opatrný startuje na CSI5* ve Villach-Treffen

Ve čtvrtek 27. srpna zahajují soutěže v rámci závodů CSI5* v rakouském Villachu. Na startovních listinách nebude chybět Aleš Opatrný. Zároveň tam proběhne CSI2*, kam jsou přihlášeny Natálie Roučková a Francesca Kolowrat-Krakowská.
26.08.2015 16:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

www.ghpc.at

Jezdci přihlášení do pětihvězdového CSI mají v úvodní den na programu soutěž na čas s překážkami do 145cm. V pátek na čeká dvoukolová stopadesátka, která je zároveň první kvalifikací do nedělní Grand Prix a započítává se taktéž do žebříčku FEI Longines Ranking. V sobotu 29. září si pak mohou zaskákat ve stupňované obtížnosti a dalším ostrým testem bude klasická soutěž s rozeskakováním s výškou překážek do 155 cm, která je také kvalifikací do Grand Prix a součástí bodování žebříčku FEI. Vrcholem bude nedělní Velká cena pro 40 nejlepších jezdců z kvalifikací. Odehraje se na překážkách s výškou do 160 cm. Aleš Opatrný se bude jistě snažit být s Acovarem mezi kvalifikovanými. Dalším koněm, kterého veze do Rakouska je Berlina.

 
Jezdkyně Natálii Roučkovou a Francescu Kolowrat-Krakowskou čeká ve čtvrtek klasická „stopětatřicítka“ na čas, v pátek stejný formát soutěže jen o pět centimetrů vyšší. Druhou páteční soutěží je kvalifikace do Grand Prix CSI2*. O další kvalifikaci se mohou pokusit v sobotu odpoledne, přičemž v neděli je na programu samotná Grand Prix s překážkami do 145 cm. K CSI2* je připojeno několik rámcových soutěží. Natálie Roučková bude sedlat ve Villachu jen jednoho koně, tím je desetiletý valach Chain Bridge. Francesca Kolowrat-Krakowská na soupisce dvě želízka v ohni: jedenáctiletou klisnu Calistu-T a desetiletou Frascati Van Ter Hulst.
 
Web pořadatele najdete pod tímto odkazem http://www.ghpc.at/



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE