reklama 11C

Mistr ČR v jednotlivcích z Ptýrova je Aleš Opatrný

O závěr mistrovství České republiky ve skocích na Ptýrově se postarala soutěž jednotlivců. V ní v neděli 12. července zvítězil Aleš Opatrný s Berlinou a po několika letech si opět dojel pro titul. Všechny medaile si rozdali reprezentanti „A“ týmů…
12.07.2015 18:36  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Mistrem České republiky se stal Aleš Opatrný. Foto Josef Malinovský

Aleš OpatrnýBerlinou nastupoval do závěrečného kola mistrovské soutěže jednotlivcůčistým kontem. To nakonec neudržel, když chybovalzávěrečném trojskoku, pro titul mistra si však přesto dojel. V neděli obdržel celkem 5 trestných bodů, což byl konečný výsledek. Stříbro získala další členka reprezentačního „A“ týmů, a to Zuzana ZelinkováCalerim II. Těm se podařilo dokončitneděli pouzejedním trestným bodem za čas, celkově jich na kontě měli šest. Pro bronz si dojel Jiří HruškaAristem Z, kteří inkasovalizávěrečném kole 8 trestných bodů. To byl zároveň jejich celkový součet, neboť do doby nechybovali. Těsně pod stupni vítězů skončila na čtvrté příčce další žena soutěže jednotlivců, Barbora Tomanová a Sorceress.

Náročný nedělní parkur na stupni T** dokončily pouze tři dvojice bez shozeníZuzana ZelinkováCalerim II a Jakub NovotnýPerym 1 však obdrželi 1 trestný bod za překročení stanoveného času. I tak to pro Jakuba Novotného znamenalo velký posun vpřed z 13. pozice po dvou kolech. Nicméně jedinou nulu na konto si připsal Vladimír Janča a Sacipont JV, které to dostalo z 11. příčky po dvou kolech na dekorovanou pátou pozici konečného pořadí.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE