reklama 11B

Zemský hřebčinec Písek vydal katalog plemenných hřebců 2024

ikonka

Celkem 47 plemenných hřebců prezentuje Zemský hřebčinec Písek v novém katalogu, který vydal jak v elektronické, tak v tištěné verzi. Jsou v něm informace o zástupcích nejrůznějších plemen, kteří jsou již nyní k dispozici pro připuštění.
20.02.2024 13:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl Zemský hřebčinec Písek  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Katalog nabízí na 55 stranách také zajímavé informace o provozu Zemského hřebčince, instrukce pro inseminaci, ceník připouštěcích poplatků, aktualizované výsledky zabřezávání klisen od roku 2011 až po současnost i kalendář letošních akcí. 
 
Elektronická verze je k dispozici POD TÍMTO ODKAZEM. Zájemci o tištěnou verzi mohou kontaktovat marketingové oddělení Zemského hřebčince Písek na telefonu: 724 981 194, případně na e-mailu: marketing@zemskyhrebcinecpisek.cz.
 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }