reklama 11D

Hulst Curioso a Glimmer HF obdrželi prémii při předvýběru hřebců ČSP

ikonka

Zemský hřebčinec Tlumačov hostil v neděli 18. února předvýběr hřebců plemen český sportovní pony, hafling a shetlandský pony společně s přehlídkou hřebců. Prémii v rámci plemenné knihy ČSP obdrželi Hulst Curioso a Glimmer HF.
19.02.2024 17:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Tereza Šebková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Členy komise při předvýběru hřebců plemene shetlandský pony byli Jana Ondřejová, Roman Klos a Blahoslav Políček. Nejlépe hodnoceným byl Plamp Fortune Skywalker po otci Knock Fortune Maker z matky Gwyddelfynydd Evening Song po Knock J.R majitelky a chovatelky Ivany Křivé. Druhé místo obsadil Phantom Czenkow a třetí Pineas Czenkow.
 
Haflingy hodnotila komise tvořená Radkou Volkovou, Ladislavem Kmoníčkem a Veronikou Jelínkovou. Ze dvou předvedených koní se více líbil Steffl po otci Stilton z matky T Favorita po Nordtirol. Jeho chovateli jsou Markus Brugger a Agnes Tischner, majiteli Zuzana Čápová a Milan Válek. Druhým hřebcem byl Mandl-G-U.
 
Předvýběr hřebců plemene český sportovní pony hodnotili Stanislav Hošák, Blahoslav Políček a Emil Ludvík. První prémii získal Hulst Curioso (na titulní fotografii) po hřebci Coelenhage´s Purioso z matky Campsterhoeven´s Esmee po Aester El Nino. Chovatelem koně je Familie H. Hulst Staphorst a majitelem Zemský hřebčinec Písek. Druhou prémii obdržel Glimmer HF po otci Golden Ray z matky Daisy HF po Irs Colfrey. Chovatelem i majitelem tohoto hřebce je Adam Fiala. Pomyslné třetí místo patřilo hřebci Threestars Evening Star.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE