reklama 11D

VV FEI přidělil pořadatelům mládežnické závody pro následující sezony

ikonka

Výkonný výbor Mezinárodní jezdecké federace FEI rozhodl o termínech a místech konání některých významných akcí v letech 2022 a 2023. Jde o závody pro mládežnické kategorie, třeba evropské šampionáty nebo jezdecké hry mládeže.
16.11.2021 12:52  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Výkonný výbor FEI se sešel v neděli 14. listopadu během hybridního Generálního zasedání, které se koná v Antverpách. Rozhodl o umístění některých významných mládežnických akcí v nadcházejících dvou sezonách.
 
Od 17. – 20. února 2022 proběhne v Guadalajara v Mexiku finále obnoveného seriálu FEI Jumping Children’s Classics. Příští rok se bude konat také mistrovství Evropy v drezuře pro jezdce do 25 let, které bude hostit Pilisjàszfallu (HUN) a do Cách se sjedou účastníci FEI Světových jezdeckých her pro jezdce od 14 do 18 let. Ty se odehrají na přelomu června a července. Mládežnická olympiáda, kterou měl v roce 2022 hostit senegalský Dakar, byla odložena až na rok 2026. 
 
„Akce pro mládež jsou pro náš sport moc důležité. Jsou příležitostí pro budoucí generaci jezdeckých hvězd, aby si vybudovala mentální bystrost, elán a odolnost. To je posune do další fáze sportovní kariéry,“ nechal se slyšet Prezident FEI Ingmar de Vos.
 
V sezoně 2023 se představí jezdci na pony při mistrovství Evropy v drezuře, parkurovém skákání a všestrannosti. Zamíří do Le Mans ve Francii, a to na konci července. Drezurní evropský šampionát dětí a juniorů 2023 přidělila FEI do Kronbergu a v téže sezoně se pojede také mistrovství světa pony jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží, jež proběhne v nizozemském Oirschotu.
 

Více najdete ZDE

 
Foto Dirk Caremans / FEI
 



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE