reklama 11C

V Přeštěnicích odstartovala Zlatá podkova. Po drezuře vede Kačírková

ikonka

V neděli 2. července odstartovaly v Přeštěnicích závody ve všestrannosti zařazené do seriálu Zlatá podkova. V hlavní kategorii závodí šest jezdců, z nichž nejlepší drezurní úlohu předvedla Kristýna Kačírková.
02.07.2023 19:38  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Kristýna Kačírková sedlá v soutěži CNC2* valacha Diadém a ve vedení je s 30,5 body. Na průběžném druhém místě je Jan Holec se Sagirou, kteří na kontě mají 32,6 bodu. Celkem 38,4 bodu získal Pavel Vaněk a Nota, což je zařadilo na třetí místo průběžného pořadí.

V soutěži CNC1* je po drezuře v čele Nikol Raidová se Santinusem. Vysoké hodnocení od rozhodčích jim zajistilo průběžné vedení a do další části závodu si nesou pouhých 25,1 bodu. Průběžné druhá je s 31,5 body Andrea Novotná, která sedlala klisnu Kasstorie. Třetí je Pavel Březina s Pandorou a výsledkem 31,9 bodu.

Mezi jezdci do 18 let, kteří jedou v rámci Bronzové podkovy soutěž stupně ZL, se nejlépe vedlo Kateřině Novotné se Zylem, když si do parkuru ponesou 35,3 bodu. Druhá je průběžně Anna Šeďová a Car Pento s 36,1 body, třetí příčku si prozatím drží Rosalie Chudobová, která sedlá valacha Catotonic. Na svém kontě mají 39,2 bodu.

V poslední seriálové soutěži, Křišťálové podkově, se závodí na úrovni Z. Po drezuře vede Karolína Novotná s koněm Lipton Sinaj s bodovým ziskem 28,1. Za ní je Tereza Janoušková s Lavante, kteří si do další části soutěže ponesou 29,4 bodu. Elitní trio uzavírá Petra Kymplová s klisnou Chiméra LH s 30,3 body.

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Marcel Runštuk

 

 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE