reklama 11C

Skutecký posledním vítězem CSI Zduchovice. Druhý bezchybný byl Písařík

ikonka

Viktor Skutecký s Jolly Jokerem ovládl poslední nedělní soutěži při CSI ve Zduchovicích. V rozeskakování se utkaly o přední příčky čtyři dvojice, ale pouze dvě dokázaly nulu na bodovém kontě udržet. Tou druhou byl Adam Písařík s Kimono VD Bisschop.
06.06.2021 19:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Petra Pařenicová s klisnou Crazy v rozeskakování soutěže CSI1* do 130 centimetrů, která uzavřela čtyřdenní program mezinárodních skokových závodů ve Zduchovicích, dvakrát chybovala a s časem 35,08 obsadila třetí příčku. Za ní skončila se stejným bodovým skóre Jana Košťálová s klisnou Diaradou DK, jež byla o necelé dvě desetiny sekundy pomalejší.
 
Adam Písařík v sedle hřebce Kimona VD Bisschop překonal zkrácený parkur bez penalizace v čase 34,55, zatímco Viktorovi Skuteckému v sedle valacha Jolly Jokera ukázala časomíra hodnotu 31,68 sekundy.
 
Přímý přenos z průběhu sobotních a nedělních soutěží CSI ve Zduchovicích nabídla internetová televize EquiTV.cz, která připravuje také volně dostupné videozáznamy jednotlivých soutěží. 
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE