reklama 11D

Sezona ještě nekončí. V prosinci budou závodit někteří skokoví jezdci

ikonka

První tři prosincové týdny budeme moci držet palce několika parkurovým jezdcům, kteří se chystají vyjet do zahraničí. Poslední letošní starty mají stále před sebou např. Kateřina Tomanová, Anna Kellnerová, Jan Štětina, Kamil Papoušek a další.
30.11.2020 15:17  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Emma a Charlotte Augier de Moussac pokračují první prosincový týden při MET ve španělské Olivě s početnou sestavou koní, mezi něž patří Dior P Z, Diva, Homey, Iron Man J.P., Jules Verne DB, N-Balourouge de Semilly nebo Olivia Van´t Broekend. 
 
Kristýna Schütte je nahlášena do Riesenbecku s Constakko´s Boyem a Diabalem. Kateřina Tomanová a Tereza Veselá míří do Lieru. Tomanová má v plánu závodit v sedle koní Amaretto, Armani Code, H.S. Mont Bland a Divine des Vergers Z, Veselá pak s F-ninjo, Hivantou, Ferrarim a Jenkinsem. 
 
Na závodech CSI2* v Kronenbergu by se měla třetí prosincový týden představit Anna Kellnerová s Balguerem a Catch Me If You Can Old. Ve stejnou dobu by měli v Ebreischdorfu startovat Kamil Papoušek a Jan Štětina. Kamil Papoušek si s sebou bere klisnu Charlyn, Great Feelinga, Warnesse a další mladé svěřence. Jan Štětina nahlásil Gylorda, Mystic Lindenhof, Presleyho a Daktari de la Pomme. 
 
Kompletní seznam zahraničních výjezdů najdete na webu České jezdecké federace.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE