reklama 11A

Sára Vingrálková zahájila v Miami dvanáctým místem. Vyhrál van der Vleuten

ikonka

První soutěžní den při Global Champions na Miami Beach dopadl pro českou reprezentantku Sáru Vingrálkovou velmi úspěšně. S klisnou Naila v't Merelsnest se umístila ve čtvrteční stopětačtyřicítce dvanáctá.
05.04.2024 12:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Vingrálková s Nailou dokončila s Nailou parkur bez penalizace v čase 76,09. Vítězem se stal Nizozemec Maikel van der Vleuten na klisně Elwikke, jenž celým kurzem projel za 63,99 sekund. 
 
Česká republika měla díky Sáře Vingrálkové zastoupení i v předešlé soutěži CSI5* do 140 centimetrů, v níž s valachem Quisandro inkasovala dvatrestné body za čas a skončila na 27. příčce. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Na stejném odkazu jsou i startovní listiny. Páteční první soutěž Global Champions League začíná v 13:05 místního času, tedy v 19:05 středoevropského letního času. 
 
Scandinavian Vikings se Sárou Vingrálkovou jdou jako první, hned poté následují druzí v pořadí Prague Lions. Druhé kolo GCL začne ve 22:20 kvalifikací jednotlivců do Grand Prix. Od 23:00 hodin je možné sledovat přenos na stanici Nova Sport 2.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE