reklama 11A

Na Rudolfův pohár dorazí do Kladrub téměř 120 spřežení. Čtyřek bude třicet

ikonka

Téměř sto dvacet spřežení ze šestnácti zemí světa se představí během mezinárodních vozatajských závodů, které pořádá Národní hřebčín Kladruby nad Labem od středy 17. do neděle 21. dubna. Poháru národů se zúčastní třicet čtyřspřeží.
11.04.2024 21:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Jakub Mack  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Z důvodu vysokého počtu účastníků musel být letošní ročník tradičního Rudolfova poháru prodloužen na pět soutěžních dnů. Drezury se tak pojedou od středy do pátku. 
 
 
Divácky nejatraktivnější částí je vždy sobotní maraton. Překážky, které byly postaveny pod vedením Jakuba Macka, jsou již nachystány a na jejich fotografie se můžete podívat v připojené galerii. Stavitelem tratí je Josef Middendorf z Německa. 
 
Podrobnosti o přípravách prozradil v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz ředitel Národního hřebčína Kladruby Jiří Machek.
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE