reklama 11C

Mezi dětmi je zatím v Zakrzówě nepřemožitelná Johana Vášáryová

ikonka

I v sobotu vévodila v polském Zakrzówě dětské kategorii česká dvojice Johana Vášáryová a Firestone. Tentokrát za svou vítěznou úlohu obdrželi 79,5%. Skvělý sobotní výkon předvedla mezi juniory i Tereza Matoušková s Paolem Il Bello a skončila druhá.
24.04.2021 20:01  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Již druhý den v řadě si při CDI Zakrzów v dětské kategorii připsala vítězné hodnocení (79,5%) své drezurní úlohy Johana Vášáryová s plemenným hřebcem Firestonem. Druhá příčka patřila také již podruhé za sebou Kateřině Sekanninové s Handiness, kterou obsadila po připsání skóre 74,350%.  
 
V rámci pony kategorie reprezentují Českou republiku při polských mezinárodních závodech Zuzana Hradilová, Anna Procházková a také Johana Vášáryová. Nejlépe si v sobotu vedla první jmenovaná Zuzana Hradilová, která s Arturem Martini skončila šestá s výsledkem 67,117%. 
 
Na výborné druhé místo mezi juniory dosáhla Tereza Matoušková. Ta sedlala svého valacha Paolo Il Bello, s nímž po precizně zajeté drezurní úloze obdržela 69,618%. Hodnocení 68,971 bylo uděleno Johaně Vášáryové s jejím třetím koněm, klisnou Filipou. Tento výsledek zajistil Johaně čtvrté místo v juniorské kategorii.  
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

Foto: Lukasz Kowalski, Tereza Matoušková 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE