reklama 11D

Kotyzová převzala vedení po druhém kole v malé rundě drezurního MČR

ikonka

Při právě probíhajícím mistrovství České republiky 2020 v olomouckém areálu Equine Sport Centre došlo po druhém kole ke změně pouze v seniorské kategorii jednotlivců, konkrétně v malé rundě. Postarala se o ni svým výsledkem Kamila Kotyzová.
11.09.2020 20:14  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Jediná změna ve vedení po druhém kole byla zaznamenána po výkonu Kamily Kotyzové s koněm Linet. Tato dvojice sesadila z vedoucí příčky po prvním kole Fabrizia Sigismondiho, když připsala hodnocení 69,559 %.
 
Ve velké rundě zůstává i po druhém kole v čele Hana Vašáryová s klisnou Filipou, a to s výsledkem 69,370 %.  Kategorie U25 patřila Evě Vavříkové s Belle Ennie, jež obdržela hodnocení 70,824 %. 
 
V kategorii starších juniorů zůstala ve vedení Eliška Skřivanová s koněm Farewell. V pátek obdržela hodnocení od rozhodčích 70,324 %. Ani u mladších juniorů se ve vedení nic nezměnilo. V čele zůstala Tereza Matoušková a Paolo Il Bello. Této dvojici bylo uděleno hodnocení 70,034 %.  Mezi dětmi si zajistila opět prvenství Johana Vašáryová s koněm Firestone, a to díky výsledku 72,148 %.
 
Do mistrovského klání je zařazena i kategorie družstev a po druhém kole si prozatím vedlo nejlépe družstvo jižní Moravy ve složení: Markéta Vášová a Lucky Lady, Michaela Blatná a Sammy Deluxe a Zdenka Tóth Skripová s koněm Mandras. Druhé kolo však ještě neabsolvovali čtvrtí jezdci z jednotlivých týmů.
 

Výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 

V sobotu a v neděli můžete sledovat celodenní živý přenos na EquiTV.cz
 
Foto ilustrační archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE