reklama 11D

Koňští účastníci Global Champions dorazili do Dauhá. Nechybí ani ti čeští

ikonka

Pořadatelé série Global Champions informovali, že do dějiště prvního kola letošního ročníku v katarském Dauhá již dorazily koňské hvězdy. Nechybí mezi nimi ani svěřenci Sáry Vingrálkové, která tam vyslala valachy Quisandro a Naila v´t Merelsnest.
20.02.2024 23:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
První závodní mítink GCL a LGCT 2024 startuje v Kataru 29. února a vyvrcholí 2. března. Seriál má opět šestnáct zastávek včetně GC Playoffs, jež se odehraje v saudskoarabském Rijádu v druhé polovině listopadu. 
 
Po Dauhá budou následovat Miami Beach, Mexico City, Šanghaj, Madrid, Ramatuelle / Saint Tropez, Cannes, Paříž, Stockholm, Monako, Riesenbeck, Londýn, Valkenswaard a Řím. Finále proběhne v Abu Dhabi na konci října. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE