reklama 11D

Ideal Approach šokoval Düsseldorf, Subway Dancer šestý v Deauville

ikonka

Subway Dancer v nejdelším dostihu své kariéry nedosáhl na dotované umístění. Hvězda stáje Bonanza doběhla v kvalitně obsazené Grand Prix de Deauville (Gr.2, 2500 m, 140 000 eur) na šestém místě. Valacha odjezdil jeho stálý žokej Radek Koplík.
30.08.2020 17:48  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Kůň roku 2018 se na hluboké půdě od začátku pohyboval na předposlední pozici. Po zatočení do cílové roviny měl svěřenec Zdena Koplíka slibný moment, brzy však bylo jasné, že nebude schopen zareagovat na zrychlení čelných koní a jedním tempem předstihl jen poraženého Styledargenta. V cíli ztrácel na suverénního vítěze Telecastera s Christophem Soumillonem 13 délek. Druhý doběhl Soft Light před obhájcem loňského vítězství Ziyadem.

Jeden český rovinový úspěch na zahraničních drahách se však zrodil v Düsseldorfu, kde Ideal Approach v sedle s Martinem Laubem šokoval místní sázkaře vítězstvím ve dvojkovém handicapu na 1700 metrů. Osmiletý veterán stáje Lokotrans odskakoval jako největší outsider s kursem 54:1. Po tradičně aktivním průběhu zavedl pole do cílové roviny a před distancí se zdálo, že českého zástupce brzy pohltí útočící favoriti. Laube však Ideal Approache znovu zmobilizoval a valach trénovaný Lubošem Urbánkem takřka na cílové čáře znovu strčil krk před desetinového favorita Dantese.

"Ideal Approach chodí rád ze špice a tahle dráha je pro tempaře ideální. Finiš proti svému kamarádovi Bauyržanovi Murzabajevovi jsem si moc užil," liboval si po doběhu Laube. Druhý reprezentant Lokotransu Hello Hobby doběhl v trojkovém handicapu desátý.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE