reklama 11A

CSI Zielona Góra: Tomanová zahájila třemi pátečními čistými jízdami

ikonka

V pátek 16. dubna zahájila svou účast v rámci CSI Zielona Góra v Polsku také Kateřina Tomanová. Objevila se ve startovních listinách se třemi svými koňmi, s nimiž ani jednou nechybovala. Bezchybná byla i Kateřina Kubrická a Eliška Machalová.
16.04.2021 18:37  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Při polských mezinárodních závodech v Zielone Góře se v pátek výborně dařilo Kateřině Tomanové, která si připsala hned tři bezchybné starty. Dva z toho zaznamenala ve střední túře s výškou překážek do 130 centimetrů, přičemž s Quebecem se řadila na devatenáctou příčku a Kronos obsadil pozici osmadvacátou. Třetí bezchybná jízda přišla ve velké túře s překážkami vysokými 140 centimetrů. V této dvoufázové soutěži se s Lordem zařadila na místo třiadvacáté.  
 
Velmi dobře reprezentuje v Polsku Českou republiku také Kateřina Kubrická. Se svou stájovou jedničkou Lentilkou byla rovněž bezchybná ve stotřicítce a této dvojici patřilo místo dvacáté. O dva řádky výše ve výsledkové listině poté skončila Kateřina Kubrická s koněm Greys, k čemuž došlo v soutěži vyhrazené pro pěti a šestileté koně na překážkách 115/120 centimetrů vysokých.  
 
V úvodu pátečního programu se také zadařila jízda Elišce Machalové, která si připsala svůj bezchybný start v rámci Elite Tour na 110 centimetrech, a nakonec z toho bylo konečné sedmé místo.  
 
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto: se souhlasem Kateřiny Tomanové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE