reklama 11B

Aneta Valeriánová zakončila CDICh ve Wroclawi. Do třetice brala druhé místo

ikonka

Dvanáctiletá drezurní jezdkyně Aneta Valeriánová zakončila v neděli 24. března svou účast na mezinárodních závodech CDICh v polské Wroclawi. V sedle třináctileté klisny Reiky obsadila v dětské individuální úloze FEI do třetice druhé místo.
24.03.2024 11:27  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytla Gabriela Valeriánová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Česká dvojice zapsala známku 69,195 procenta. Výsledek by byl pravděpodobně vyšší, ale dvojici nevyšla kroková část. „Škoda napětí v celé krokové části, kdy klisna poklusávala, což znamenalo velký bodový odečet a zmařilo tak šanci na vítězství, jinak velmi pěkná a dobře hodnocená úloha a cenné zkušenosti pro dvanáctiletou Anetku a celkově velmi úspěšný start do sezóny 2024,“ uvedla pro server Jezdci.cz Gabriela Valeriánová. 
 
První místo obsadila polská jezdkyně Aleksanda Machniewicz s valachem Baldessarinim, které rozhodčí dali hodnocení 70,982 procent.
 

Výsledky najdete ZDE




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE