reklama 11C

České barvy v nejlepší společnosti. V Lieru vyhrála Charlotte Dujardin

ikonka

Česká jezdkyně Tereza van Malderen se účastní mezinárodních drezurních závodů v belgickém Lieru. V pátek 1. března nastoupila do Grand Prix v rámci velké túry CDI3* a ocitla se tak ve špičkové konkurenci. Úlohu vyhrála Britka Charlotte Dujardin.
01.03.2024 21:37  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Josef Malinovský (ilustrační foto)  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Několikanásobná olympijská medailistka Charlotte Dujardin sedlala vestfálskou klisnu Alive and Kicking a zapsala s ní 75,043 procenta. Na druhém místě v Lieru dojela mistryně světa z roku 2022 Charlotte Fry, která závodila s holandským hřebcem Nespressem. Skvělou společnost na předních místech doplňuje třetí Patrik Kittel s Jovianem.
 
Zvučná jména jsou i na dalších příčkách. Tereza van Melderen se předvedla s oldenburským valachem Quantum Leap van´t Genthof a dostala známku 66,000 procent. 
 
Výsledky najdete ZDE



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE