reklama 11A

Aleš Suchánek: Věci se dají dělat lépe. Zásadní je způsob komunikace

ikonka

Jedním ze dvou kandidátů na pozici předsedy výboru Středočeské oblasti ČJF je Aleš Suchánek. Jak uvedl v rozhovoru, rád by přinesl nové myšlení a principy do fungování oblastního výboru. Je nespokojen, jak v rámci ČJF nyní probíhá komunikace.
23.02.2023 06:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
„Dlouho jsem zvažoval kandidaturu, ale události posledních dnů, týdnů a měsíců mě k tomu vedly,“ zmínil ve vysílání EquiRadia.
 
„Vadí mi způsob komunikace, který byl nastolen v rámci členů České jezdecké federace. Tato forma je pro mě nepřijatelná a je potřeba komunikaci vrátit do normálnosti. Musíme komunikovat, argumentovat, bavit se o věcech, posouvat je dál, ale plivání špíny ničemu neprospěje,“ uvedl Aleš Suchánek v narážce na veřejnou i kuloární diskuzi na téma sazebníku poplatků, který Rada ČJF schválila v prosinci loňského roku. „Rada rozhodla, Rada schválila, tím pádem je rozhodnutí platné. Případné problémy je potřeba napravit normálním procesem,“ upřesnil svůj pohled. 
 
Práci současného oblastního výboru ve středních Čechách nechtěl hodnotit. „Nechci se vyjadřovat, jestli to dělali dobře, nebo špatně. Myslím si, že o tom, jak jsou nastaveni, svědčí i to, jakým způsobem probíhá komunikace v rámci předvolební kampaně. – Myslím, že se věci dají dělat lépe. Dají se dělat jiným úhlem pohledu, jiným myšlením a bylo by to ku prospěchu věci,“ konstatoval.
 
S kým by chtěl jako předseda oblastního výboru spolupracovat, to však Aleš Suchánek v rozhovoru pro EquiRadio neprozradil. „Tvorba týmu není jednoduchá. Komunikace kandidátní listiny za oblastní výbor je zvláštní. Byli jsme vyzváni, abychom dodali informace, které chceme zveřejnit. Nakonec kandidátní listina byla zveřejněna bez mého jména, čímž jisté průsečíky možné nejsou. Proto jsem řekl, že svůj tým představím později,“ podotkl s tím, že předpokládal zveřejnění všech kandidujících současně. 
 
Celý rozhovor si můžete poslechnout POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE