reklama 11D

Vítek třikrát bezchybná na ME. Helebrantová končí ve finále patnáctá

ikonka

V portugalské Vilamouře proběhlo první finálové kolo určené juniorským jezdcům. Na výborném konečném patnáctém místě skončila Anna Helebrantová s Epem van de Achterhoek Z. Třetí bezchybnou jízdu v řadě přidala Anna Marie Vítek s Chacco’s Amke.
24.07.2021 19:02  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Anna Helebrantová a Epo van de Achterhoek Z, jediná česká juniorská dvojice, která se probojovala do sobotního finále. První finálové kolo zajela Anna bez zaváhání a v druhém přišla jeda chyba. S celkovými 16,95 trestnými body obsadila patnácté místo na mistrovství Evropy. 
 
V dětské kategorii se opět dařilo Anně Marii Vítek. S Chacco’s Amke byla již potřetí v řadě bezchybná a zajistila si tak finálovou účast. Mezi třicet nejlepších se probojovala také Rozálie Sovová s Ellou, která si nese osm trestných bodů. V týmovém klání skončil český dětský tým na jedenácté příčce. 
 

Výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Vilamoura Equestrian Centre 
Zdroj: tiskový servis Vilamoura Equestrian Centre 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE