reklama 11B

Vingrálková v GCL. Prague Lions jedou do Madridu v belgické sestavě

ikonka

Ve dnech 12. až 14. května proběhne v Madridu čtvrté kolo parkurové série Global Champions. Startovat tam bude letos poprvé i Češka Sára Vingrálková, která je aktuálně členkou celku Monaco Aces. Za Prague Lions nastoupí trojice Belgičanů.
04.05.2023 17:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Parkurová série Global Champions pokračuje na konci první poloviny května ve slavném Clubu de Campo Villa de Madrid. Ačkoliv se jedná už o čtvrtý mítink okruhu, vůbec poprvé letos zavítá na evropský kontinent. 
 
Do španělské metropole zavítá například Maikel van der Vleuten, který je aktuálně druhý v žebříčku této světové túry. Silnými konkurenty mu jistě budou jezdci na prvních dvou místech tabulky FEI Longines Rakning – Henrik von Eckermann a Julien Epaillard. Jedním ze žhavých domácích favoritů je Eduardo Alvarez Aznar, jenž se v minulosti umístil na druhém a třetím místě při Longines Global Champions Tour Grand Prix Madridu. 
 
Z dalších velkých hvězd na seznamu účastníků čtvrtého kola LGCT můžeme jmenovat Edwinu Tops-Alexander, Nielse Bruynseelse, Pietera Devose, Gerrita Nieberga, Simona Delestreho, Christiana Kukuka, Harrieho Smolderse, Spencera Smitha a mnoha dalších. 
 

Psali jsme: Pražský lev Thibeau Spits. Talent roku má doma neuvěřitelný počet koní

 
Za Prague Lion poprvé nastoupí vedle Bruynseelse a Devose další z belgických členů Thibeau Spits. Ten teprve nedávno oslavil dvaadvacáté narozeniny a patří tak stále do věkové kategorie U25. V té je i česká jezdkyně Sára Vingrálková, jež se pro letošní rok stala členkou týmu Monaco Aces. Dalšími z této věkové skupiny jsou Gilles Thomas, Nina Mallevaey, Jeanne Sadran, Philipp Schulze Topphoff, Michael Pender, Mike Kawai, Khaled Almobty a Natalie Dean. Ti všichni se budou snažit vyrovnat svým dosavadním jezdeckým vzorům. 
 
Celkem se závodů v Madridu zúčastní reprezentanti dvaceti zemí světa. Týmová soutěž je naplánována na pátek 12. května od 14:45 a 18:00 hodin. V neděli 14. května od 16:45 hodin pak odstartuje LGCT Grand Prix Madridu, z níž vzejde další účastník Super Grand Prix v Praze. Připojí se tak k třem kvalifikovaným Němcům – Philippu Weishauptovi, Katrin Eckermann a Davidu Willovi.
 
Foto: poskytlo tiskové středisko Global Champions
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }