reklama 11C

Týmoví šampioni GC PlayOffs jsou Madrid in Motion

ikonka

V neděli vrcholilo GC Prague PlayOffs dvoukolovou týmovou soutěží GCL Super Cup. Do druhého kola vstupovaly s největší nadějí na úspěch dva týmy, a to Madrid in Motion a Valkenswaard United. Bezchybné jízdy nakonec vynesly do čela Madrid in Motion…
16.12.2018 18:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V prvním kole překonaly s jednociferným výsledkem soutěž dva týmy. Velikou naději na skvělý výkon měl tým Valkenswaard United, když Marcus Ehning s třináctiletým hřebcem Comme Il Faut nechyboval, stejně jako Bertram Allen s jedenáctiletým valachem Harley vd Bisschop. Závěrečný jezdec týmu, Alberto Zorzi, však se čtrnáctiletou klisnou Contngou 3 dvakrát shodil a připsal na konto celku 8 trestných bodů.

Tým tak měl nakonec stejný počet bodů jako družstvo Madrin in Motion. Vedle bezchybného Maikel van der Vleutena s šestnáctiletým hřebcem Verdi TN si po jedné chybě připsali Marc Houtzager s jedenáctiletým valachem Sterrehof's Calimero i Eduardo Alvarez Aznar s třináctiletým valachem Rokfeller de Pleville Bois Margot.

Druhé kolo členi týmů jezdili již více na jistotu, u mnoha dvojic tak bylo možné vidět trestné body za překročený čas. Pouze jeden jediný startující absolvoval obě kola bez penalizace, a to irský zástupce Bertram Allen, který byl pomocí družstva Valkenswaard United.

Druhé kolo úspěšně zahájili první startující, Scandinavian Vikings. Tým reprezentovali Leopold van Asten, Evelina Tovek a Christian Ahlmann. Odstup od ostatních po prvním kole se jim však již nepodařilo stáhnout, a i přes bezchybné jízdy v druhém kole skončili na čtvrtém místě. Naopak trestné body zapisovali Paris Panthers a tým ve složení Yuri Mansur, Gregory Wathelet a Darragh Kenny obsadil o pouhý jeden trestný bod třetí místo. Družstva London Knights a Montreal Diamonds se bohužel rozloučila se soutěží po prvním kole, kdy byl vždy jeden z členů týmu vyloučen.

O vítězství se rozhodovalo mezi družstvy Madrid in Motion a Valkenswaard United. Druhý zmíněný tým přišel na start dříve a v druhém kole inkasoval celkem 9 trestných bodů. Jezdci týmu Madrid in Motion tak měli možnost chybovat. Toho však nakonec ani nevyužili. Všichni tři absolvovali kurz bezchybně, pouze s jedním trestným bodem za čas. Součet 11 trestných bodů ze dvou kol jim tak vynesl historické vítězství v této soutěži.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE