reklama 11C

Parkurová esa v akci v Cáchách. Středeční stošedesátka pro Mahera

ikonka

Světoznámý jezdecký festival CHIO v Cáchách přináší vedle drezury, všestrannosti, spřežení a voltiže také špičkové parkury. Nejlepší koně a jezdci světa tam závodí už od úterý 16. července. První velkou prověrkou byla cena Turkish Airlines.
18.07.2019 16:52  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve středu 17. července se na jezdeckém stadionu v Cáchách jela jedna z klíčových parkurových soutěží Turkish Airlines-Prize of Europe. Na parkuru do 160 centimetrů nechybovalo jedenáct hvězdných dvojic. Nejlepší výkon v rozeskakování předvedl Brit Ben Maher s ryzákem Explosionem W, který soutěž přirovnal k prověrce na Grand Prix.
 
"Kurz byl opravdu těžký, takže teď víme, do čeho v neděli jdeme," komentoval parkur Maher. 
 
Druhé místo obsadil španělský jezdec Eduardo Alvarez Aznar s francouzským valachem Rokfeller de Pleville Bois Margot. Třetí dojel domácí Daniel Deusser v sedle Tobaga Z.
 
Soutěži předcházela stopětačtyřicítka na čas. Tu vyhrál Ir Darragh Kenny, který se v posledních týdnech předvádí ve skvělé formě. Sedlal Cazadora LS. Druhou příčku bral Němec Andre Thieme na Cellistovi a na třetí příčce skončil švýcarský jezdec Pius Schwizer s valachem Grand Cooperem.
 
Jedním ze dvou vrcholů skokového programu je Nations Cup, který se na cášské trávě jede ve čtvrtek večer.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Press news CHIO Aachen




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE