reklama 11A

Koně na tenkém ledě. Nejlepší fotky z dostihů ve Svatém Mořici

ikonka

Slavné švýcarské letovisko má za sebou další mítink White Turf. Vrcholy všech tří nedělí včetně Velké ceny Svatého Mořice ovládli britští koně a počasí dělalo pořadatelům spíše starosti. To nejlepší z dění na zamrzlém jezeře shrnujeme ve fotogalerii.
19.02.2019 16:20  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Čtyřicet až osmdesát centimetrů. V tomto rozmezí se pohybuje průměrná tloušťka ledu při dostizích na sněhu ve Svatém Mořici. Ani letos to nebylo jinak, a přesto si pořadatelé slavného mítinku White Turf místy mohli připadat na poněkud tenkém ledě.
 
Počasí dostihům letos moc nepřálo, ideální povětrnostní podmínky panovaly až závěrečnou neděli, kdy do stanového městečka na dočasně vybudovaném závodišti dorazilo kolem 15 000 diváků.
 
Většinu rovinových dostihů si mezi sebou rozdělili koně v britském tréninku a ve Švýcarsku působící německý žokej Dennis Schiergen. Letošní White Turf ale nabídl i českou stopu. Z vítězství v dostihu pro amatérské jezdce se hned první neděli radovala za Rakousko jezdící Hana Juránková a celkovým vítězem skikjöringu se stal český odchovanec Pinot.
 
Atmosféru a další zajímavé momenty letošních dostihů na sněhu shrnujeme v obsáhlé fotogalerii.
 
foto: swiss-image / AndyMettler
 
 

Psali jsme o White Turfu

 
 
 
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE