reklama 11A

ESC Olomouc plnou parou vpřed. Český pohár v drezuře živě na EquiTV.cz

ikonka

Olomoucké Equine Sport Centrum restartovalo jezdeckou sezonu pěkně zostra. Po pondělních a úterních parkurových závodech se o víkendu 30. a 31. května koná v tomto areálu Český pohár v drezuře. EquiTV.cz bude nedělní program vysílat živě!
31.05.2020 05:52  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D


Zatímco v sobotu se uskuteční v rámci Českého poháru v drezuře konaném na kolbišti ESC Olomouc téměř 130 startů, v neděli to bude o deset méně. I tak bude program pěkně nabitý a bude probíhat hned na dvou obdélnících současně.

Internetová televize EquiTV.cz nabídne živé vysílání z hlavního obdélníku, kde se postupně pojedou úlohy DD/2020, JU/2018, JD/2018, SG/2018 a IM1/2020. Původně vypsaná GP/2020 zůstala neobsazena.

Soutěžit se začíná v 8:00 hodin, přenos začne zhruba o 15 minut dříve.

ON-LINE PŘENOS sledujte ZDE!




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE